- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 11597
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 13, 2010
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 tsk.
- Basilikum
- 3 tsk.
- Merian
- 4 tsk.
- Maizena, sovsejævner
- 1 stk
- Peberfrugt, gul, rå
- 1 kg
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 250 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 3 tsk.
- Salt, groft
- 4 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 6 stk
- Æg
- 4 tbsp.
- Solsikkeolie
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 stk
- Peberfrugt, grøn
- 5 dl
- Creme fine 7%
Der skal bruges en tærte bund. Dejen kan enten købes færdig eller laves selv. Denne gang brugte jeg en færdig tærtedej, der presses ud i tærte fadene og “for” bages i ovnen i 10 – 15 min. ved 180 grader. Dejen skal være gylden. Det kan godt være at dejen hæver, men den falder sammen når fyldet kommer oven på.
Det hakket oksekød svitses i lidt olie indtil det har skiftet farve og krydderes med salt og peber.
De hakkede løg og peberfrugter svitses med og merian og basilikum tilsættes.
Bouillonen tilsættes og det hele småkoger i ca 10 min.
Æg, creme fine og maizena piskes sammen.
Fyldet skal over i tærtefadene og fordeles jævnt (undlad at tage væsken med – se eventuelt et af billederne). Efter følgende hældes de sammenpiskede æg og creme fine henover.
Det revne ost fordeles jævnt – hvis en eller flere ikke ønsker ost, kan man uden problemer undlade.
Fadene kommes i ovnen og bages i ca. 25. min ved 180 grader.
Tilbehør: Salat og feta ost. En anden mulighed er at servere pasta til.Se billederne – jeg har taget billeder af de enkelte handlinger. Måske er det til hjælp. Rigtig god fornøjelse.
Ser lækker ud!
Hej Winnie, der er 4 til 6
Alt i alt en sikkert
Hej Lars
Hej jeg kom