- Tilberedningstid
- 50400 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 1848
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 28, 2018
- 8 piece
- Kyllingelår
underlår
Krydr lunderårene med salt og peber. Stil dem i en kold ovn i en bradepande. Sæt ovnen på 225 grader og steg dem på 40 min. til de er gennemstegte. Vend dem evt et par gange.
Eller:
Læg underlårene på bagepapir eller i ovnfast fad. Kom dem i en varm ovn ved 200 grader og steg dem ca 30 min. Vend dem et par gange
Hvis underlårene er panerede er det bedst at lægge dem på risten i bradepanden og de skal ikke vendes
Underlårerne er færdigstegte, når kødsaften løber klar inde ved benet, når man prikker med en kødnål.
Panering eller krydning:
Paprika, rasp med fintrevet parmesan vendt i sammenpisket æg og kokosmel.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.