underlår

No votes yet.
Please wait...
Tilberedningstid
50400 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Visninger
75
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
8 piece
Kyllingelår
underlår

underlår

Krydr lunderårene med salt og peber. Stil dem i en kold ovn i en bradepande. Sæt ovnen på 225 grader og steg dem på 40 min. til de er gennemstegte. Vend dem evt et par gange.

Eller:

Læg underlårene på bagepapir eller i ovnfast fad. Kom dem i en varm ovn ved 200 grader og steg dem ca 30 min. Vend dem et par gange

Hvis underlårene er panerede er det bedst at lægge dem på risten i bradepanden og de skal ikke vendes

Underlårerne er færdigstegte, når kødsaften løber klar inde ved benet, når man prikker med en kødnål.

Panering eller krydning:

Paprika, rasp med fintrevet parmesan vendt i sammenpisket æg og kokosmel.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?