- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1400
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 18, 2010
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Porre
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 5 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 50 g
- bacon i tern
- 1 bdt.
- Broccoli
Grøntsagerne rengøres , kommes i gryde med bouillon og koges i ca. 10-12 min.
Bacon steges gyldent på pande mens suppen koger.
Når suppen er kogt pureres den i gryden med stavblender (alternativt i alm. blender)
Smages til med peber og evt. lidt salt
Serveres drysset med bacon og med grovbrød til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.