- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4393
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 4 stk
- Gulerod/gulerødder
- 6 tbsp.
- Østerssauce
- 1 tbsp.
- Ingefær
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
- 8 skive(r)
- bacon i tern
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 6 tbsp.
- Fiskesauce
Wok med kylling og bacon
Skal jo helst laves i en wok, men en pande kan selvfølgelig også bruges.
Retten serveres med ris. Hvordan disse koges, står på pakken.
DET ER VIGTIGT AT RISENE ER KLAR 2 MINUTTER FØR RESTEN AF MADEN, DA DE KOGTE RIS STEGES MED I RETTEN INDEN SERVERING!
Hak alle grøntsager groft. Hvidløg/chili finhakkes. Skær kylling i mindre stykker. Bacon (køb evt. i tern) skæres i mindre stykker.
1) Steg bacon til det er sprødt og tag det af varmen og lad det køle af på et stykke køkkenrulle.
2) Steg kylling ved høj varme i 3 – 4 minutter.
3) Tilsæt løg, gulerødder, ingefær, chili (og andre hårde rodfrugter, såfremt dette ønskes) og giv det yderligere 5 minutter ved høj varme.
4) TIlsæt peberfrugt, fiskesauce og østerssauce, skru ned for varmen og lad det stå 2 minutter.
5) Smag retten til. Brug evt. forskellige asiatiske ting som: citron, lime, frisk koriander, chili, soyasauce, peber, karry, osv.
6) Tilsæt risene og steg det hele i et par minutter indtil risene får lidt farve. Dog ikke så de bliver for tørre.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.