Wok med kylling og bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4393
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Gulerod/gulerødder
6 tbsp.
Østerssauce
1 tbsp.
Ingefær
2 stk
Kyllingebryst, filet
8 skive(r)
bacon i tern
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 stk
Peberfrugt, grøn
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Hvidløg, fed
6 tbsp.
Fiskesauce

Wok med kylling og bacon
Skal jo helst laves i en wok, men en pande kan selvfølgelig også bruges.
Retten serveres med ris. Hvordan disse koges, står på pakken.
DET ER VIGTIGT AT RISENE ER KLAR 2 MINUTTER FØR RESTEN AF MADEN, DA DE KOGTE RIS STEGES MED I RETTEN INDEN SERVERING!
Hak alle grøntsager groft. Hvidløg/chili finhakkes. Skær kylling i mindre stykker. Bacon (køb evt. i tern) skæres i mindre stykker.
1) Steg bacon til det er sprødt og tag det af varmen og lad det køle af på et stykke køkkenrulle.
2) Steg kylling ved høj varme i 3 – 4 minutter.
3) Tilsæt løg, gulerødder, ingefær, chili (og andre hårde rodfrugter, såfremt dette ønskes) og giv det yderligere 5 minutter ved høj varme.
4) TIlsæt peberfrugt, fiskesauce og østerssauce, skru ned for varmen og lad det stå 2 minutter.
5) Smag retten til. Brug evt. forskellige asiatiske ting som: citron, lime, frisk koriander, chili, soyasauce, peber, karry, osv.
6) Tilsæt risene og steg det hele i et par minutter indtil risene får lidt farve. Dog ikke så de bliver for tørre.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?