Farserede squash

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Midt imellem
Kategori
Forret
Høst
Sommer
Visninger
937
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Farserede squash

En ganske ny grøntsag, som er fremme i høsttiden, er squash’en.

Den smager i sig selv ikke af meget, men fyldt med fars bliver det en virkelig lækkerbid.

 

Vareforbrug (4 pers.):

 

1 kg squash olie til pensling 1 ds. champignoner eller kantareller (ca. 200 g) ca. 45 g rasp (1 dl) 22 dl svampelage+fløde 300 g hakket oksekød 1 æg 1 løg

1 pk. bacon (ca. 225 g) 1-2 spsk. tomatpuré salt, peber 2 bdt. persille (grofthakket)

 

Tilberedningstid: ca. 1,5 time, heraf ca. 30-40 min. i ovnen.

 

Ovntemperatur: 200 grader

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Skyl og halvér squash en på langs. Skrab forsigtigt kernerne ud med en ske.

 

  1. Pensl et ovnfast fad med olie og læg squash’ene heri med den buede side nedad. Sæt fadet i ovnen ca. 30 min. ved 200°.

 

  1. Lad svampene løbe godt af. Lad raspen suge i væsken. Hak Rør kødet med svampe og rasp. Tilsæt ægget.
  2. Pil løget og riv det. Skær baconen i strimler. Kom løg, bacon, tomatpuré og krydderier i farsen
  1. Tag squash’ene ud af ovnen og hæld den væde væk, der har dannet sig. Pensl med lidt olie. Fordel farsen i fordybningen i squash’ene. Sæt fadet i ovnen igen ca. 40 min. ved 200°.

 

  1. Løg grofthakket persille i kan- ten af fadet og servér.

 

Kan serveres med:

 

Lune flutes.

 

 

 




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?