- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Kategori
- Forret
Høst
Sommer - Visninger
- 937
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 20, 2020
En ganske ny grøntsag, som er fremme i høsttiden, er squash’en.
Den smager i sig selv ikke af meget, men fyldt med fars bliver det en virkelig lækkerbid.
Vareforbrug (4 pers.):
1 kg squash olie til pensling 1 ds. champignoner eller kantareller (ca. 200 g) ca. 45 g rasp (1 dl) 22 dl svampelage+fløde 300 g hakket oksekød 1 æg 1 løg
1 pk. bacon (ca. 225 g) 1-2 spsk. tomatpuré salt, peber 2 bdt. persille (grofthakket)
Tilberedningstid: ca. 1,5 time, heraf ca. 30-40 min. i ovnen.
Ovntemperatur: 200 grader
Fremgangsmåde:
- Skyl og halvér squash en på langs. Skrab forsigtigt kernerne ud med en ske.
- Pensl et ovnfast fad med olie og læg squash’ene heri med den buede side nedad. Sæt fadet i ovnen ca. 30 min. ved 200°.
- Lad svampene løbe godt af. Lad raspen suge i væsken. Hak Rør kødet med svampe og rasp. Tilsæt ægget.
- Pil løget og riv det. Skær baconen i strimler. Kom løg, bacon, tomatpuré og krydderier i farsen
- Tag squash’ene ud af ovnen og hæld den væde væk, der har dannet sig. Pensl med lidt olie. Fordel farsen i fordybningen i squash’ene. Sæt fadet i ovnen igen ca. 40 min. ved 200°.
- Løg grofthakket persille i kan- ten af fadet og servér.
Kan serveres med:
Lune flutes.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.