Vild med billig mad – 2 tips

billig mad

Næsten uanset hvor du bor henne, så er der altid et supermarked i nærheden. Det kan dog være en fordel at se, hvad der er af tilbud i de forskellige tilbudsaviser, og derefter så handle efter dem. Sådan får du mest ud af dit madbudget. Du kan derfor med fordel i kigge i de forskellige tilbudsaviser online får ikke at få alt det papir ind ad brevsprækken.

Læs mere her og få mere ud af dit indkøbsbudget og hvordan du får tilbud uden tilbudsaviser, og hvordan du får grænsepriser på slik og chokolade.

Indkøb for studerende

Når du er studerende, så har man mange udgifter, hvor nogle af de store udgifterne fylder mere i ens budget. En af disse poster som fylder meget i budgettet, er alt mad du skal købe. Du skal både tænke over, hvad du skal købe morgenmad, frokost og aftensmad. Dertil vil der også være mellemmåltider og snaks som også fylder i budgettet. Alle disse måltider skal man købe ind til hver dag i en måned, det er derfor det er den næst højeste post i de fleste studerendes månedlige budget. Det kan derfor være ret smart at købe ingredienser til selv at lave mad derhjemme i stedet for, at købe færdigretter ude i på forskellige spisesteder, da det er meget dyrt i længden. De fleste har dog en post som koster flere af SU-pengene end madbudgettet, det er huslejen. Det er dog kun et engangsbeløb, som skal betales hver måned, og derefter kan du se hvor meget, du har tilbage til resten af måneden.  

Her får du derfor tips til, hvordan du bruger mindst muligt af dit madbudget på mad, som den næststørste post. Det tip som jeg kan give, er at du slet ikke skal betale en krone for din mad et par gange i løbet af ugen og det kan du gøre på to måder. Den ene måde du kan gøre, det på er, hvis du har et arbejde, så kan du få frokost på arbejdet, hvis du arbejder længe, kan du måske også få aftensmad der. Der er mange steder, hvor frokost og aftensmaden er inkluderet i lønnen, nogle steder skal man dog betale en lidt for maden i kantinen. Du kan spise meget og god mad på den måde, og på den måde behøver du ikke at lave det store til aftensmad om aften, det kan bare være rugbrødsmadder om aftenen. Den anden måde du kan få billigt mad på, er hvis du tager hjem til dine forældre en til to gange i løbet af ugen, her kan du besøge dem, men du kan også spise hos dem og eventuelt få nogen rester med.
Men hvis man skal ud og fejre noget, så kan man fordel finde en billig restaurant i København via Earlybird, her får man meget værdi for pengene.

Tilbudsaviser

Når du skal finde dine billige vare, om det er aftensmad, eller der bare skal købe nye dyner til sengen derhjemme. Så er det altid en god idé, at se på de forskellige tilbudsaviser. Det kan dog være irriterende at få alle tilbudsaviserne med posten, hvis man bare kigger i nogle få af dem, og så smider resten ud. Det er dårligt for miljøet at få alt det papir tilsendt, som alligevel bare skal smides ud igen. Derfor er der mange, der får et ”reklame nej tak skilt.

 Hvis man gerne vil have billig slik og chokolade, så kan man med fordel bestille det på netpris.dk. Her er det endnu billigere end når slik og chokolade er på tilbud i de forskellige tilbudsaviser.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategorier: Blog tip

Vi samarbejder med

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?