Sådan kommer du af med uønskede fedtdepoter

vægttab

Fordelingen af fedt på kroppen kan skyldes flere faktorer, der ikke altid har noget med din personlige livsstil at gøre. Nogle ophober naturligt større fedtdepoter grundet deres gener, hvilket gør det væsentlig svære for dem, at få den krop de drømmer om. I dette indlæg kan du læse om hvordan du kan komme af med uønskede fedtdepoter via en fedtsugning.

En fedtsugning er ikke en erstatning for en slankekur

En fedtsugning er en behandling, hvor man via små kanyler suger fedt ud af kroppen. Med denne metode kan man fjerne eller reducere genstridige fedtdepoter, som for nogle mennesker kan være svære at slippe af med naturligt.

Selvom fedtsugninger er en populær behandlingsmetode, så er det vigtigt ikke at betragte det som en erstatning for en decideret slankekur. Det er derfor ikke alle der er egnet til at modtage sådan en behandling.

Placeringen af fedt på vores krop skyldes primært 3 faktorer: vores gener, vores hormoner og vores livsstil. Nogle mennesker trænger blot til en sundere livsstil. Andre mennesker ophober større fedtdepoter på bestemte områder af kroppen grundet deres gener. Fordelingen af fedt på kroppen kan derfor komme af flere årsager, som bl.a. er påvirket af ting som køn og alder. Dette påvirker både mænd og kvinders selvværd, da det ikke altid kan løses helt naturligt. Derfor er en fedtsugning en mulighed for disse mennesker til at få den kropsform, som de ønsker. Er dette noget, der lyder relevant for dig, så kan du med fordel få foretaget din fedtsugning hos Roskilde Privathospital.

Sådan forløber behandlingen

Før behandlingen af en fedtsugning, så vil du altid skulle gennemgå en indledende konsultation. Her har du mulighed for at møde lægen og fortælle om dine ønsker, samt forventninger til selve behandlingen. Dette er også en mulighed for lægen, at vurdere hvilken eller hvilke behandlinger, der kan give dig det ønskede resultat.

Selve behandlingen vil typisk tage imellem 1-3 timer alt afhængig af hvor meget fedt, der skal suges. Fedtsugningen foretages via små ar på under ½ cm på kroppen, hvor der via disse åbninger indsættes tynde kanyler, som er i stand til at suge fedtet ud af kroppen. Behandlingen vil variere alt efter hvilket område på kroppen, der bliver arbejdet med. Dette kommer af at fedttypen i vævet, fastheden af huden og hudkvaliteten er anderledes på de forskellige problemområder. Selve fedtsugningen kan både foregå med lokal bedøvelse eller fuld bedøvelse, alt efter behandlingens omfang.

Efter behandlingen vil du opleve at sammenhængen i dit fedtvæv er blevet brudt, hvilket betyder at det skal presses sammen igen. Til dette benytter man en elastiskforbinding, der sikrer at kroppen har mulighed for at restituere og genetablere kontinuiteten i huden. Denne type bandage hjælper også med at give et renere resultat uden væskesamling. Dog skal man forvente, at der kan opstå små ujævnheder efter behandlingen.

Sådan kommer du i gang

Prisen på en fedtsugning vil variere alt efter, hvor meget fedt der skal fjernes, hvilket typisk hænger sammen med, hvilket område der skal behandles. Derudover afhænger det også om, der skal foretages andre behandlinger i forlængelse af fedtsugningen. Det er værd at vide, at huden ikke strammes automatisk op efter en fedtsugning. Der skal derfor ofte udføres en hudreduktion efterfølgende for at få det bedste resultat. For mange kan en fedtsugning være en stor investering. Derfor kan det være relevant, at se på dine muligheder for at få dette finansieret. Er dette noget, der er relevant for dig, så kan du med fordel læse mere her. På denne måde kan du gøre det nemt for dig selv at få råd til din kommende behandling.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategorier: Andre

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?