5 madidéer til Halloween

Vi er netop trådt ind i oktober og der er derfor ikke lang tid til at det er Halloween. Halloween er en perfekt anledning til at invitere din venner på middag, og måske en gyserfilm senere på aftenen. Men hvad skal menuen stå på til denne lidt specielle aften? Der kommer vores bedste bud på en menu her.

Græskarsuppe – den perfekte forret

Den perfekte forret til Halloween er uden tvivl en god græskarsuppe. De fleste tænker på Halloween når de ser et græskar, og der skal derfor ikke spares på den ingrediens, når du inviterer til middag.

Samtidig er suppe generelt en god ret om efteråret, hvor temperaturen er begyndt at dale, og vi derfor godt kan bruge noget at varme os på. Du kan lave din græskarsuppe lige som du vil have den, du kan fx putte chili i, hvis du godt kan lide stærk mad, eller du kan købe en god creme fraiche til at putte på, til at give en syrlighed. Men husk altid at have lidt græskarkerne klar til at putte på toppen – det er både flot dekoration og så er der lidt der knaser.

 

Burgere – en god hovedret

En god hovedret til Halloween kunne være burgere. Men der er egentlig ret frit spil, når det gælder hovedretten. Det gode ved burger er, at alle kan lide det og man kan lave sin egen burger lige som man vil have den.

Hjemmelavede burger er samtidig også en nem ret at lave, det kræver ikke det store, og du kan selv vælge hvor meget af det du vil lave selv. Du kan fx selv vælge om du vil bage burgerbollerne, eller købe nogle. Det kræver selvfølgelig lidt godt køkkenudstyr, at lave alle delene selv, men hvis du fx mangler en god køkkenmaskine til at ælte dej, kan du nemt finde nyt udstyr online.

 

Græskartærte – den klassiske dessert

Den havde du sikkert set komme, men det er ikke rigtig Halloween uden en græskartærte til dessert, der er ikke så meget andet at sige om det.

 

Gode snacks til resten af aftenen

Når du har maden på plads, gælder det nogle gode snacks til resten af aftenen. Hvis i skal se en uhyggelig film er lidt gode snacks afgørende, for at fuldende den hyggelige eller måske nærmere uhyggelige stemning.

Gode snacks til Halloween er især noget godt slik og et par stykker god chokolade. Det er klassiske filmsnacks, og hvis der står gyser på programmet er det ingen undtagelse, når det gælder filmslik.

Du kan også overveje at se, om du kan finde nogle lidt mere uhyggelige snacks, fx brød der er formet så det ligner fingre, eller glasur der er lavet som edderkoppespind.

Når du er i gang med uhyggelige snacks kan du også overveje, hvordan du vil sørge for uhygge i løbet af aftenen. Det kan være du kan skræmme dine gæster efter gyserfilmen, ved at sætte en Ooh No dukkevogn frem eller en anden genstand, der kan komme til at se uhyggelig ud efter en uhyggelig film. En dukkevogn virker fx meget uskyldig i dagslys, men efter en gyserfilm og med den rette opsætning kan det godt være uhyggeligt.

Husk dekorationen

Som det sidste for at fuldende din Halloween aften gælder det dekorationen. Dekoration er altafgørende for at skabe en god stemning til Halloween.

Det første du skal have klar som dekoration er et par gode lyskæder. Når aftenen skrider frem og mørket kommer, kan et par lyskæder give den perfekte Halloween stemning.

Du skal selvfølgelig også have et par græskar stående rundt omkring, gerne nogle du har lavet ansigter i – så er det ægte Halloween.

Du kan også kigge efter uhyggelige genstande, som små skeletter eller edderkoppespind, der kan hænge rundt omkring.

 

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategorier: Blog

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?