Æggekage med bacon, purløg og tomater

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1623
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Purløg
4 dl
Skummetmælk
12 stk
Æg
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
10 stk
Cherry tomater
1 stk
Pakke bacon
Æggekage med bacon, purløg og tomater

Æggekage forbinder jeg med sommer, men kan naturligvis nydes hele året.
Bacon steges på panden ved god varme – når det er sprødt lægge bacon på et stykke køkkenrulle.
Æggene piskes godt og mælken hældes ned til æggene og røres sammen. Salt og peber tilsættes.
Det hele hældes på panden – der skal ikke bruges yderligere fedtstoft, da resten fra baconstegningen bruges til æggekagen. Stegning foregår ved svag varme. Med fordel kan du bruge en palet til at løsne rundt i kanten understegningen. Når æggekagen har en lettere fast konsistens er den færdig.
Pynt med purlæg og tomater.
Serveres gerne med hjemmelavet rugbrød hvor der smøres et lag grov sennep på.
Ja, så er det sommer….

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?