Lækker laks på bund af porrer og gulerødder

Bedømmelse: 2.8/5. Fra 4 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
18304
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Syltede hvidløg
2 tsk.
Sambal oelek (chili)
2 tbsp.
Mango chutney, sød
1 tsk.
Salt, groft
1/2 l
Madlavningsfløde 8%
700 g
Laks, fersk (med og uden skind)
3 stk
Porre
8 stk
Gulerod/gulerødder
200 g
bacon i tern
3 tsk.
Peber, friskkværnet
Lækker laks på bund af porrer og gulerødder

En dejlig og smagfuld ret – du kan regulere smagen med mere eller mindre sambal oelek.
Gulerødderne og porrerne laves i passende størrelser – tynde og ca. 3 cm lange. Og koges i 5 min.
Vandet hældes fra og grønsagerne lægges som bund i et ildfast fad.
De syltede hvidløg hakkes og blandes med ingredienserne til Del 2 – “sovsen”.
Bacon i tern svitses på panden.
Laksestykkerne lægges oven på gulerødderne og porrerne i det ildfaste fad.
Peber drysses på laksestykkerne.
“Sovsen” hældes oven på grønsagerne. Bacon stykkerne kommes på både laksestykkerne og grønsagerne.
25 min. i ovnen ved 180 grader.
Kan f.eks. serveres med groft pasta.
Velbekom:-)


4 comments

  1. Anonym sagde på august 15, 2013

    Hejsa

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på august 15, 2013

    kommentarer til jeres

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på august 15, 2013

    Hej Bodil, hvis du ønsker

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på august 18, 2013

    Hej Ulla

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?