- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 18304
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 29, 2012
- 6 stk
- Syltede hvidløg
- 2 tsk.
- Sambal oelek (chili)
- 2 tbsp.
- Mango chutney, sød
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 l
- Madlavningsfløde 8%
- 700 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 3 stk
- Porre
- 8 stk
- Gulerod/gulerødder
- 200 g
- bacon i tern
- 3 tsk.
- Peber, friskkværnet
En dejlig og smagfuld ret – du kan regulere smagen med mere eller mindre sambal oelek.
Gulerødderne og porrerne laves i passende størrelser – tynde og ca. 3 cm lange. Og koges i 5 min.
Vandet hældes fra og grønsagerne lægges som bund i et ildfast fad.
De syltede hvidløg hakkes og blandes med ingredienserne til Del 2 – “sovsen”.
Bacon i tern svitses på panden.
Laksestykkerne lægges oven på gulerødderne og porrerne i det ildfaste fad.
Peber drysses på laksestykkerne.
“Sovsen” hældes oven på grønsagerne. Bacon stykkerne kommes på både laksestykkerne og grønsagerne.
25 min. i ovnen ved 180 grader.
Kan f.eks. serveres med groft pasta.
Velbekom:-)
Hejsa
kommentarer til jeres
Hej Bodil, hvis du ønsker
Hej Ulla