Fiskefond

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
1725
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Citronskal, revet
1 stk
Laurbærblade
1 kg
Fiskeafpuds
2 dl
Hvidvin, tør
2 stk
Fennikel, kviste
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Persille, frisk
2 stk
Porre
12 dl
Vand

Der bliver i liter fiskefond af denne portion.
Bland fiskeafpudset i en gryde sammen med hakket løg, hakket porre, laurbærblad, persille, fennikel, timian, citronskal  og vand. Bring det i kog. Mens det koger fjernes “skidt” fra overfladen. Bland hvidvin, lidt salt og lidt peber i og lad det hele simre i en halv time. Nogle gange undervejs fjernes det “skidt” som lægger sig i overfladen. Si så fonden  og lad den køle af. Den skal opbevares køligt til den skal bruges.
God fornøjelse med fonden.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?