- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1725
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
- 1 tbsp.
- Citronskal, revet
- 1 stk
- Laurbærblade
- 1 kg
- Fiskeafpuds
- 2 dl
- Hvidvin, tør
- 2 stk
- Fennikel, kviste
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Persille, frisk
- 2 stk
- Porre
- 12 dl
- Vand
Der bliver i liter fiskefond af denne portion.
Bland fiskeafpudset i en gryde sammen med hakket løg, hakket porre, laurbærblad, persille, fennikel, timian, citronskal og vand. Bring det i kog. Mens det koger fjernes “skidt” fra overfladen. Bland hvidvin, lidt salt og lidt peber i og lad det hele simre i en halv time. Nogle gange undervejs fjernes det “skidt” som lægger sig i overfladen. Si så fonden og lad den køle af. Den skal opbevares køligt til den skal bruges.
God fornøjelse med fonden.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.