Potato-skin

Rating: 4.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
kartoffel og bacon
Tilbehør
Visninger
230
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Bagekartofler
1 dl
Sødmælk
50 g
Smør
1 stk
Portobellosvampe
1 stk
løg
25 g
Parmasan ost
1 bdt.
Hakkede krydderurter, Purløg, persille, basilikum
Potato-skin

En lækker ret, som kan spises af enhver.

Om du er vegetar eller om du bare vil gøre lidt ekstra ud af dit tilbehør, er her en smagbombe!

  1. 1. Bag kartoflerne ved 180 gr. Når kartofler er møre halveres de og udhules. Stil de udhulede kartofler tilbage i ovnen, så de bliver sprøde.
    22697
  2. 2. Rør kartoffel til mos med mælk og smør. Tilsæt fyldet og smag til med salt og peber. Her har jeg brugt portobello svamp med løg og hvidløg, som er ristet på panden. Revet Parmasan og frisk timian og Persille. Brug evt sprøde bacontern, Porre, Chili eller hvad man nu er til.
    22698
  3. Når kartoffelmosen er varmet godt igennem fyldes den tilbage i det sprøde kartoffelskin.
    22699
  4. Stil dem tilbage i ovnen, nu med grillfunktion og gratiner dem til de er flotte gyldne.
    22702
  5. Server med blandet salat, som hovedret eller som tilbehør evt. til en god bøf.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?