- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
kartoffel og bacon
Tilbehør - Visninger
- 1259
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 20, 2019
- 2 stk
- Bagekartofler
- 1 dl
- Sødmælk
- 50 g
- Smør
- 1 stk
- Portobellosvampe
- 1 stk
- løg
- 25 g
- Parmasan ost
- 1 bdt.
- Hakkede krydderurter, Purløg, persille, basilikum
En lækker ret, som kan spises af enhver.
Om du er vegetar eller om du bare vil gøre lidt ekstra ud af dit tilbehør, er her en smagbombe!
- 1. Bag kartoflerne ved 180 gr. Når kartofler er møre halveres de og udhules. Stil de udhulede kartofler tilbage i ovnen, så de bliver sprøde.
- 2. Rør kartoffel til mos med mælk og smør. Tilsæt fyldet og smag til med salt og peber. Her har jeg brugt portobello svamp med løg og hvidløg, som er ristet på panden. Revet Parmasan og frisk timian og Persille. Brug evt sprøde bacontern, Porre, Chili eller hvad man nu er til.
- Når kartoffelmosen er varmet godt igennem fyldes den tilbage i det sprøde kartoffelskin.
- Stil dem tilbage i ovnen, nu med grillfunktion og gratiner dem til de er flotte gyldne.
- Server med blandet salat, som hovedret eller som tilbehør evt. til en god bøf.