Roastbeef tilberedt i gryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Nytår
Visninger
14124
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 kg
Kartofler
3 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Rapsolie
1 1/3 kg
Roastbeef
200 g
Brune champignon
1/3 stk
Pakke bacon
Roastbeef tilberedt i gryde

Roastbeef er velsmagende og let at få en succes med. Kan spises på alle tider af året enten varm eller kold. Tilberedningen kan foregå i en ovn, på en grill eller en gryde. Denne opskrift er i en gryde.
Der er tit tilbud på et godt stykke højrebstyndsteg eller tyksteg, derfor er det også en relativ billig ret.
Kødet skal være pudset for sener og hinder. Hvis kødet ikke er snøret skal det gøre med et stykke bomuldsgran.
Kom passende mængde olie i gryden, når olien er meget varm brunes kødet på alle sider. Efterfølgende krydders kødet med salt og peber. Kødet lægges tilbage i gryden ved middelvarme i ca. 25 min. med låg på gryden – har man ikke et låg kan der bruges “sølvpapir”, der genbruges når stegen skal hvile. Kødet vendes når halvdelen af tiden er gået.
Kødet skal hvile i 10 – 15 min. indpakket i “sølvpapir” og et par gode aviser – det er ikke afgørende hvad der står i aviserne 😉
Som tilbehør er der mange muligheder. Denne gang brugte vi forkogte kartofler, brune champignon og bacon. Først steges den halve pakke bacon. De brune champignon halveres og kommes på panden med bacon. Efter ca. 10 min. fjernes champignon og bacon fra panden. Nu er det kartoflernes tur. De halveres og varmes på panden. Ca. 10 min. før roastbeefen er klar til udskæring tilsættes bacon og de brune champignon igen kartoflerne – ved svag varme.
Vi valgte endvidere at lave en champignonsovs og en dejlig salat. Det smagte bare godt og der var roastbeef til friksbagt rugbrød dagen efter.

4 comments

  1. Anonym sagde på juli 19, 2012 Svar

    skal der ikke noget væde ved

    Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på juli 19, 2012 Svar

    Hej Zita,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på august 30, 2012 Svar

    vil gerne bede om en opskrift

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på august 30, 2012 Svar

    Hej Carsten

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?