Grissini og basilikum pesto

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
33120 minutter
Tilberedningstid
33120 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
1251
Pris pr. Portion
45
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Husblas, blade
3/4 dl
Citronsaft
5 ml
Sukker (melis)
350 g
Jordbær, dybfrost, usukrede
Grissini og basilikum pesto

Grissini og basilikum pesto

Kør en dej af del 1 og lad den hæve en times tid. Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. Pensel med lidt olie og drys med lidt groft salt.
Grissinierne hæver igen i 15 minutter, inden de sættes i en 220 grader forvarmet ovn. Mine fik små 30 minutter, hvor de blev vendt efter halvdelen af tiden. (Tyndere stænger skal selvfølgelig have kortere tid)
Basilikum pesto:
Kør alle ingredienserne undtagen olien i en minihakker eller med en stavblender.
Når blandingen er jævn tilsættes den mængde olie, man syntes, den kan tage… alt efter om den skal være grov eller lind.

En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på november 12, 2010

    Hejsa.

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?