- Forberedelsestid
- 33120 minutter
- Tilberedningstid
- 33120 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2053
- Pris pr. Portion
- 45
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2016
- 2 stk
- Husblas, blade
- 3/4 dl
- Citronsaft
- 5 ml
- Sukker (melis)
- 350 g
- Jordbær, dybfrost, usukrede
Grissini og basilikum pesto
Kør en dej af del 1 og lad den hæve en times tid. Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. Pensel med lidt olie og drys med lidt groft salt.
Grissinierne hæver igen i 15 minutter, inden de sættes i en 220 grader forvarmet ovn. Mine fik små 30 minutter, hvor de blev vendt efter halvdelen af tiden. (Tyndere stænger skal selvfølgelig have kortere tid)
Basilikum pesto:
Kør alle ingredienserne undtagen olien i en minihakker eller med en stavblender.
Når blandingen er jævn tilsættes den mængde olie, man syntes, den kan tage… alt efter om den skal være grov eller lind.
Hejsa.