Fyldt Paprika m. ris og fisk

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
900 minutter
Tilberedningstid
2700 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1934
Pris pr. Portion
16.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Paprika
2 stk
Pangasius fileter
3 dl
blandede ris
1 stk
Æg
2 stk
bøftomat
1 stk
Agurk
1 stk
Hovedsalat, salatblade
3 dl
Tzazikki
Fyldt Paprika m. ris og fisk

Skyl paprikaen, skær toppen af, skrab kærnehuset ud.
Kog risen som vejledningen på pakken. Damp fisken til den er mør, skær den i mindre stykker og bland med risen til en grødet mase. Salt, peber, oregano, gerne ca. 10 friske mynteblade snittet fint.
Fyld massen i paprikaen, læg låg på, stil i 150 gr. varm ovn i ca 25 min.
Det samme kan gøres med store tomater.
Overskydende risblanding tilsættes æg og røres sammen.
Steges på pande med fedtstof som klatkager.
Serveres med tzazikki, agurk, strimlet salat og klatkagerne.
Velbekomme

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?