Hedegryde

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
3317
Pris pr. Portion
10.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
400 g
oksefars
1 stk
Mellemstort hvidkålshovede
1 tbsp.
Olie
4 stk
Gulerødder
2 stk
porer
200 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
100 g
spaghettiskruer

Hvidkål snittes fint, gulerødder hakkes groft, porer skæres i fine skiver
Olien kommes i gryden sammen med karry, kødet svitses. Hvidkål, gulerødder og porer kommes i, og det hele simrer ca. 10 min. Herefter kommes spaghetti skruer i, koger videre ca. 5-7 min (alt efter hvad der står på anvisningen).
Når spaghetti er nok, tilsættes ærter og smages til med salt, peber og evt. gurkemeje.
kan evt. serveres med grovboller, rugbrød eller andet brød – men kan sagtes spises uden tilbehør 🙂
Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?