- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4403
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 19, 2011
Krebinetter: Form kødet til fire lidt høje krebinetter (ens størrelse), Bland rasp med salt og peber og vend krebinetterne i raspen. Steg krebinetterne i ca. 7-8 minutter på hver side, i en blanding af rapsolie og lidt smør, ved medium varme, til de er gennemstegte.
Kog kartoflerne med skræl, i letsaltet vand i ca. 20 minutter. Afkøl lidt og pil kartoflerne. Damp frosne blandede grønstsager, f.eks. blomkål, gulerod, brocolli blanding, i letsaltet kogende vand i ca. tre-fem minutter.
Citronsovs: Varm fløden op i en gryde og tilsæt ca. 1/2 tsk. revet citronskal fra en økologisk vasket citron, ca. 2 spsk. citronsaft, lidt tørret basilikum (el. frisk), og salt og peber fra kværn. Lad sovsen koge ind til en cremet konsistens, ved medium varme. Smag sovsen til.
Server krebinetterne med citronsovsen, kartofler og grøntsager, en god gammeldags ret, der er hurtig at lave.
Kan også laves med citron-smørsovs, og blomkål i dild-dressing,