- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 2622
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 4, 2009
- 4 stk
- Bacon i skiver, rå
- 8 stk
- Cocktailpølser
- 500 g
- Kartofler
- 75 g
- Rødbede, syltede
- 200 g
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 bdt.
- Persille, frisk
- 2 stk
- Æg
- 300 g
- Oksetykstegsfilet uden kappe
- 2 skive(r)
- Rugbrød, mørkt
1) Skær kartofler, kød og løg i små små tern.2) Steg løg, kød og kartofler på hver sin pande, til det er mørt og pænt brunt3) Bland løg, kød og kartofler sammen på en ny pande af passende størrelse4) Varm biksemaden godt igennem – Smag til med salt, peber og engelsk sauce.5) Pil stilkene af persillen – skyl bladene og tør godt6) Steg persillen i en hed friture – afdryp på fedtsugende papir – krydr med en smule salt7) Steg baconen sprød på en varm pande i en lille smule olie – afdryppes på fedtsugenede papir8) Steg cocktailpølserne i det samme fedtstof – afdryppes ligeledes9) Find 2 tallerkner af passende størrelse og fordel biksemaden herpå10) Pynt biksemaden med persillefrit, sprødstegt bacon og ristede cocktailpølser – spejlæg på toppen 11) Servér rødbeder og rugbrød á part
TIPS: Biksemaden kan serveres med sauce Bearnaise á part, men så serveres der ikke spejlæg til
Her har man fat i det rigtige