- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 2713
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 1/2 dl
- letmælk
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/4 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 1/2 tbsp.
- Hvedemel
- 125 g
- Svinespæk
- 375 g
- Svinelever
En leverpostej er altså bare bedst når den er hjemmelavet, og den er ikke svær at lave. Prøv at spise den på hjemmebagt rugbrød – så bliver det ikke bedre.
Bland ingredienserne sammen i en skål og blend det til en ensartet masse.
Fordel derefter leverpostejfarsen i to ovnfaste skåle eller fade a cirka en halv liter. Bag postejerne i en forvarmet ovn ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte – mellem 45-60 minutter. Du kan se om de er klar med en kødnål. Kødsaften skal være klar. Spis leverpostejen lun.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.