Hjemmelavet leverpostej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
2713
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 1/2 dl
letmælk
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
1/4 tsk.
Peber, friskkværnet
1 1/2 tbsp.
Hvedemel
125 g
Svinespæk
375 g
Svinelever

En leverpostej er altså bare bedst når den er hjemmelavet, og den er ikke svær at lave. Prøv at spise den på hjemmebagt rugbrød – så bliver det ikke bedre.
Bland ingredienserne sammen i en skål og blend det til en ensartet masse.
Fordel derefter leverpostejfarsen i to ovnfaste skåle eller fade a cirka en halv liter. Bag postejerne i en forvarmet ovn ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte – mellem 45-60 minutter. Du kan se om de er klar med en kødnål. Kødsaften skal være klar. Spis leverpostejen lun.

Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?