Tærte med rejer og asparges

Bedømmelse: 1.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Påske
Visninger
6987
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Peber, friskkværnet
1 stk
Asparages snitter - dåse

Smuldr smørret i melet og tilsæt det kolde vand. Saml hurtigt dejen og lad den hvile i køleskab i ½ time. Lad rejer og asparges dryppe godt af. Tryk dejen ud i en letsmurt tærteform. Fordel rejer og asparges ovenpå og drys med salt, friskkværnet peber og dild. Pisk æggehviderne helt sitve og vend med mayonnaise. Bred blandingen over fyldet og bag ved 175 grader i ca. ½ time, til den er gylden.



Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?