Få mere tid i hverdagen ved at handle stort ind

shopping

De fleste børnefamilier kender til det med at have en travl hverdag. Hvor dagene bare suser forbi om ørerne på en. Når man først får hentet børn, så skal de have lavet lektier, måske i bad, så skal der laves aftensmad, og så er det pludselig blevet tid til, at de skal i seng. Så er den dag gået. Endnu sværere bliver det, hvis der skal være plads til at få handlet stort ind. Det at få tid til at handle stort ind kan nogle gange være som at få et puslespil til at passe.

Køb dagligvarer online

Der er dog heldigvis gode råd at hente for børnefamilier eller for dem, der ikke gider bruge tid på at stå i kø i en dagligvarebutik. Man kan nemlig købe dagligvarer online. Dinkurv.dk er en hjemmeside, der sammenligner priser på de forskellige dagligvarer, og til sidst henviser den til den dagligvarekæde, der har det billigste udvalg. Derefter kan du handle tingene online. Madvarerne bliver leveret til døren. Alt sammen kan man sidde og ordne derhjemme i stuen på mobilen eller computeren, når børnene er blevet lagt i seng. Man kan dermed slippe for at skulle bruge ens tid om eftermiddagen på at handle og dermed, kan man bruge den tid med ens børn i stedet for.

madplan

Få mere tid i hverdagen

For at få mere tid i hverdagen, så kan det anbefales, at man laver en madplan for en uge af gangen. Når madplanen er lavet, så laver man en indkøbsliste med de ting, som skal handles ind. Ved at handle ind stort en gang om ugen, så slipper man for at skulle handle ind flere gange om ugen. Ved at formindske antallet af dagindkøb, så formindsker man også muligheden for at lave impulskøb.

Det kan så være, at man i ugens løb skal have noget mere mælk eller nogle flere grøntsager, men ofte man minimere de ugentlige indkøb ved at handle stort ind en gang om ugen.

Man kan gøre det endnu nemmere for en selv ved at vælge at handle ens dagligvarer online.

Udover at man sparer en masse tid, så kan man også spare mange penge ved kun at handle ind en gang om ugen.

 

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategorier: Andre

Vi samarbejder med

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?