Professionelt grej skaber glæde i dit køkken

YESCHEF handler også med private

Følelsen af ny bil kender vi alle. Alene duften bringer noget frem i os, som alle kender til også selv om man reelt aldrig har ejet en helt ny bil selv. Fornemmelsen af åben vej under skyfri himmel, kan frembringe de største smil og turen bliver som regel lige 10 km længere, i den første måned af ejerskabet.

Sådan er det også med nyt køkkengrej for mig. Jeg tror godt du kan relatere, når du læser dette. For os der elsker at tilbringer timer i køkkenet, bliver menuen lige udvidet lidt, hver gang der kommer nyt grej til.

En ny uge i køkkenet

Jeg har i denne uge leget med mit nye mandolinjern fra YESCHEF og det har betydet fint snittet salater, æblechips og cruditeer i mange afskygninger.

Du har sikkert set kokkeudsendelser i TV og set de helt tyndt snittede, super sprøde grøntsager. Hemmelighed er mandolinjernet. Okay – det er ingen hemmelighed, men det er en virkelig smart og hurtig måde, at kreere smukke salater, fine grøntsager “julienne” (tynde strimler) til suppe eller marinerede grøntsager og råkosten går som en leg.

Pas på fingrene

Jeg har som sagt brugt den sidste uges tid på, at teste mit mandolinjern. Og det er selvfølgelig ikke alt den kan.

Jeg var sikker på at menuen hele ugen, skulle stå på hjemmelavet pommes frites. Men det er den altså ikke god til, det har jeg mine fingre for kære til. Skal du lave pommes så kig på YESCHES.dk. der finder du med garanti en god kniv til jobbet.

Jeg laver tit rå blomkålssalat til aftensmaden og det kan den bare. Skiver af helt fint skåret blomkål, der vendes med olie og citronsaft, er friskt, sprødt og lækkert. Men det kræver at blomkålen er helt tyndt  skåret og ikke går i stykker i processen. Man spiser først med øjnene, som man siger og fint skåret grøntsager er jo smukke i sig selv.

Skal du lave sushi, kan du med mandolinjernet, skære lange, tynde grøntsager, som f.eks agurk, som du kan rulle dine ris og fisk i, det bliver smukt og ser professionelt ud samtidigt,

Brede strimler af gulerødder, tynde skiver tomat og peberfrugt, frisker din salat op på en æstetisk måde, som man ellers må se langt efter.

Syltning

Skal der syltes agurker, rødbeder eller lignende, er mandolinjernet, naturligvis et must. Det bliver bare lidt sjovere med det rette grej.

Prøv at skære skiver af squash og sylt dem som almindelige syltede agurker. Det er perfekt i en burger, eller på en hotdog, hvor agurkerne godt kunne trænge til en pause.

Kan det anbefales?

Jeg er fan! Det er du nok ikke i tvivl om. Og det er ikke bare fordi, jeg skriver her, det mener jeg rent faktisk. Mandolinjernet letter ganske simpelt arbejdet, især når æstetikken betyder noget for dig – det gør det for mig.

Så ja, jeg kan klart anbefale mandolinjernet. Det er en god investering til dit køkken og en god gaveidé. Og du kan finde det lige HER i flere størrelser endda.

Mandolinjern fra yeschef
Hvorfor lige YESCHEF.dk

Svaret er ligetil. Jeg har ad flere omgange nu, bestilt og modtaget varer fra YESCHEF. Det er nemt og varerne kommer hurtigt.

Tænk også kvaliteten ind i dit køb. Priser er faktisk tæt på hinanden, når man samlinger med de fysiske butikker, vi ser på strøget, gågaden eller i butikscenteret. Kvaliteten er dog langt fra den samme. Med YESCHEF er du sikker på, at sælger kan stå helt og andeles inde for sit produkt og at de kender deres varer, er en naturlighed hos YESCHEF, bare spørg de profesionelle kokke. Kan man sige det samme om butikkerne? (ingen navne nævnt) Butikkernes ellers søde personale, virker mere trænede i salget end den enkelte varer, hvis du spørger mig.

 

Husk at hvis du er vildmedmad, får du velkomstgaver ved hvert køb på

YESCHEF.dk

Alt du skal gøre er at tilføje gaverne selv og skrive vildmedmad i rabatkodefeltet.

Se Gave 1 her

Se Gave 2 her

Husk at du skal tilføje begge gaver.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategorier: Andre Køkkenudstyr

Vi samarbejder med

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?