- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2545
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 31, 2015
- 1 stk
- Æble
- 1 stk
- Appelsin/appelsiner
- 2 ml
- Sukker (melis)
- 1 ml
- Smør
- 2 ml
- Rom, mørk
- 4 kugle(r)
- Nougat is
- 2 ml
- Æblekagerasp
Skyl og del æblet i 6 både, fjern kærnehus. Skyl og del Appelsinen i 6 både og fjern skrallen. Varm sukker op til det er gyldent, bland smøret i. Vænd frugtstykkerne i karamellen nogle gange og hæld rom over. Lad simre 1 min. Forslag til anretning. Kom frugtstykkerne på en tallerken, læg Iskuglerne på og lad dem smelte ned over frugten. Eller smelt isen og hæld den over. Drys med æblekageraspen og pynt med tynde strimler af appelsinsrallen. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.