Andesteg på grill med ovnbagte kartofler og kålsalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Mortens aften
Visninger
5600
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

And smager forrygende, når den bliver tilberedt på grillen.
Tænd op i din kugle grill. 2 appelsiner pilles og skæres i stykker. Indmaden fjernes fra anden og den gøres ren indvendig og udvendig. Salt den udvendig og indvendig og fyld appelsiner og svesker ind i den. Anden steges ved indirekte varme (læg lige mængde varme briketter på hver sin side af kulristen) i 40 minutter per kilo. Vend anden efter halvdelen af tiden er gået. Brug gerne et stegetermometer, som sættes ved låret. En gennemstegt and er 79 grader varm. Lad anden hvile inden servering.
Kartoflerne skrælles og skæres i små tern. Kartoffelternene steges i 40 minutter i tre spsk. rapsolie på en middelvarm pande. Der skal jævnligt røres i dem. Lad dem blive lysebrune og salt dem.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver og kålen snittes i strimler. Løg piles og skæres i tern. Start med at svitse gulerodsskiverne og løgene i en spsk. rapsolie i fem minutter. Bland herefter kålen i og saften fra den sidste appelsin. Svits videre nogle minutter og smag til med salt og peber.
Andes parteres og serveres med kålsalaten og kartoflerne

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?