- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2047
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 3, 2010
- 150 g
- Sukker (melis)
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 150 g
- Æggehvide, pasteuriseret
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
- 100 g
- Hindbær
- 150 g
- Hindbær
- 1 1/2 dl
- Flormelis
Pisk fløden let, så den er lækker og ikke er for tung.
Pisk æggehvider og sukker helt stift. Vend den groft hakkede
chokolade og de groft hakket hindbær i den letpisket fløde.
slut af med forsigtigt at vende de piskede hvider i
fløden. Hæld massen i en form og stil den i fryseren ca. 2 timer.
Tages ud 10 min. før den serveres.
Hindbær kan udskiftes med andre bær
Hindbær sauce:
150 g. Hindbær røres med floremelis til den
har en sød, men syrlig smag
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.