Is Cacalla m/ hindbær og Chokolade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Dessert
Visninger
1991
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Sukker (melis)
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
150 g
Æggehvide, pasteuriseret
100 g
Mørk chokolade også med orange
100 g
Hindbær
150 g
Hindbær
1 1/2 dl
Flormelis

Pisk fløden let, så den er lækker og ikke er for tung.
Pisk æggehvider og sukker helt stift. Vend den groft hakkede
chokolade og de groft hakket hindbær i den letpisket fløde.
slut af med forsigtigt at vende de piskede hvider i
fløden. Hæld massen i en form og stil den i fryseren ca. 2 timer.
Tages ud 10 min. før den serveres.
Hindbær kan udskiftes med andre bær
Hindbær sauce:
150 g. Hindbær røres med floremelis til den
har en sød, men syrlig smag


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?