Grøn gryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1931
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Gulerødder, små
1 stk
Pastinak
1 knsp.
Salt og peber
2 tbsp.
Persille, frisk
1 stk
Buillonterning
1/2 l
Vand
1/2 tbsp.
Rapsolie
1/2 tbsp.
Paprika
1 dl
Linser, tørrede, røde
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Tomat, hakket, konserves
Grøn gryde

Denne herlighed, kan spises sammen med et godt groft brød. Gryden kan, alternativt, blendes helt, hvis man har nogen kræsne familiemedlemmer, der ikke bryder sig om at spise grøntsager i dens normale form! Tilsæt lidt mere væske (vand eller hakket tomat fra dåse), hvis du ønsker lidt mere suppekonsistens.
1. Start med at hakke løg fint, steg i olien indtil de er bløde.
2. Skær gulerod og pastinak i mindre stykker og kom dem i gryden sammen med løgene.
3. Tilsæt resten af ingredienserne og lad koge i 20-25 min. Smag til med salt og peber og klip frisk persille henover.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?