Hakkebøf med Porrefyld

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5897
Pris pr. Portion
19.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Salat, Iceberg, rå
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Tomat
1 stk
rød peberfrugt
1 stk
Agurk
1 stk
rød peberfrugt
2 ml
eddike
2 ml
Olivenolie
300 g
oksefars
1 stk
Porre
Hakkebøf med Porrefyld

Kom farsen i en skål sammen med den rensede, og i små stykker skårne, porre. Krydder med salt og peber og bland. Steges på pande som alm. bøf. Af skyen kan laves en let sauce. Svits løgringe sammen med bøfferne. Skyl grønsagerne til salaten, som skæres i mindre stykker. Løg hakkes og blandes med i salaten. Dressing af eddike og olie, tilsat lidt salt evt. en teske sukker, som blandes kort før servering.
Til retten kan serveres kogte eller råstegte kartofler, pasta eller flutes. Smag og behag. Velbekomme


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?