- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5897
- Pris pr. Portion
- 19.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 8, 2015
- 1 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Tomat
- 1 stk
- rød peberfrugt
- 1 stk
- Agurk
- 1 stk
- rød peberfrugt
- 2 ml
- eddike
- 2 ml
- Olivenolie
- 300 g
- oksefars
- 1 stk
- Porre
Kom farsen i en skål sammen med den rensede, og i små stykker skårne, porre. Krydder med salt og peber og bland. Steges på pande som alm. bøf. Af skyen kan laves en let sauce. Svits løgringe sammen med bøfferne. Skyl grønsagerne til salaten, som skæres i mindre stykker. Løg hakkes og blandes med i salaten. Dressing af eddike og olie, tilsat lidt salt evt. en teske sukker, som blandes kort før servering.
Til retten kan serveres kogte eller råstegte kartofler, pasta eller flutes. Smag og behag. Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.