- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 7208
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 15, 2012
Sunde burgerboller eller frokostboller der smager.
Del 1.
Ingredienserne i del 1 blandes sammen (de 4 dl. vand skal være kogende vand) – lad det står i ca. 20 min.
Del 2
Gæret opløses i 4 dl håndlunt vand.
Riv gulerødderne.
De øvrige ingredienser kommes i (tilbagehold en del af hvedemelet) og rør det sammen med Del 1.
Ældt det godt sammen – brug det tilbageholdte mel efter behov. Det skal ende med at være en smidig og luftig dej.
Sæt det til hævning i 30 -45 min.
Ældt dejen igen og rul 20 – 24 boller, der tykkes flade på bagepladen (jeg brugte to bageplader).
Lad dem hæve i ca. 30. og pensel dem med vand eller mælk.
Bag dem ved 200 grader (varmluft) i 20 – 25 min.
Tips. Man kan blande friskhakket chili i bollerne, hvis der skal være endnu mere smag;-) Se et af billederne.
Jeg har idag begivet mig ud i