Glutenfri Havreboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Morgenmad / Brunch
Visninger
4884
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Glutenfri Havremel
100 g
Glutenfri Havreklid
4 dl
Vand
1 dl
Kogende Vand
3 ml
Pofiber
1 tsk.
bagepulver
1 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Agave Sirup
1 tsk.
Citronsaft
1 tsk.
Kanel, stødt
1 1/2 tsk.
Kardemomme, stødt

Tag alle indgredienser i del 1 og rør sammen i en skål, så Pofiber opløses i væden.
Lad det stå 5 min. inden Glutenfri Havremel og Havreklid tilsættes.
Dejen æltes i en røremaskine i 5 min.

Dejen formes herefter til boller – Bemærk den er “klisteret” a la havregrød 🙂
Skal bages ved 180 grader varmluft i 40-45 min.

Bemærk: Hvis du ikke har Havremel, kan du male havregryn i en minihakker
Jeg brugte Glutenfri Havregryn og klid af mærker Lev Godt! (Købt hos www.familieogliv.dk)


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?