- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Morgenmad / Brunch
- Visninger
- 4884
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 16, 2015
- 300 g
- Glutenfri Havremel
- 100 g
- Glutenfri Havreklid
- 4 dl
- Vand
- 1 dl
- Kogende Vand
- 3 ml
- Pofiber
- 1 tsk.
- bagepulver
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Agave Sirup
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Kanel, stødt
- 1 1/2 tsk.
- Kardemomme, stødt
Tag alle indgredienser i del 1 og rør sammen i en skål, så Pofiber opløses i væden.
Lad det stå 5 min. inden Glutenfri Havremel og Havreklid tilsættes.
Dejen æltes i en røremaskine i 5 min.
Dejen formes herefter til boller – Bemærk den er “klisteret” a la havregrød 🙂
Skal bages ved 180 grader varmluft i 40-45 min.
Bemærk: Hvis du ikke har Havremel, kan du male havregryn i en minihakker
Jeg brugte Glutenfri Havregryn og klid af mærker Lev Godt! (Købt hos www.familieogliv.dk)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.