Alt-i-en-gryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5961
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
2 tbsp.
Karry, pulver
10 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
150 g
Gulerod/gulerødder
3 stk
Bacon i skiver, rå
100 g
Løg eller zittauerløg
150 g
Pasta - skruer, penne
200 g
Oksekød, middelfedt
250 g
spidskål
6 dl
Vand
Alt-i-en-gryde

En velsmagende ret med mange muligheder. Læs om variationerne længere nede og find nøjagtig din smag…
Grønsagerne rengøres og skrælles.
Spidskål snittes fint. Løget hakkes og gulerødderne skæres til tynde mønter.
Svits karry i margarinen. Skær bacon i mindre stykker og svits den med.
Tilsæt hakket oksekød, skru lidt ned for varmen og svits til kødet falder fra hinanden.
Spidskål og løg kommes i gryden og svitses med i ca. 10 minutter.
Gulerødder kommes i sammen med vand og bouillonterning. (Evt. Knorrs “Beef fond du chef”)
Når retten simret i 10 minutter, kommes pasta i gryden og der røres godt rundt.
Lad retten simre i ca. 20 minutter. Hold øje med den ikke koger tør, men samtidig må den heller ikke blive for “vandet”.
Smag til med salt og peber.
Server med brød. Retten spises med ske.Variation:
·       Jeg har valgt at bruge Knorrs “Beef fond du chef”. Den er virkelig velsmagende, bør prøves… men der kan sagtens bruges en alm. bouillonterning, eller endnu bedre… din egen okse-fond.
·       I stedet for spidskål, kan der bruges hvidkål.
·       I stedet for løg og gulerødder, kan der bruges suppeurter fra frost. Eller… hvad der ellers er i køleskabet af grove grønsager.
·       I stedet for pasta, kan der vælges ris eller kartofler.


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på april 2, 2011

    Tak og i lige måde:-) Du har

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?