Fedtforbrændende morgenmad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Morgenmad / Brunch
Visninger
4037
Pris pr. Portion
15.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Grønne linser
2 stk
Æg
2 dl
Grønne bønner
Fedtforbrændende morgenmad

Denne morgenmad hjælper dit med at tabe nogle ekstra kilo. Opskriften er en del af en slankekur som er beskrevet på www.effektivkur.dk og som har hjulpet mange mennesker med at tabe de overflødige kilo. Der er et specielt formål med hver enkel ingrediens, blandt andet holder linserne dig mætte i lang tid og holder din forbrænding oppe. Æggene og bønnerne holder din forbrænding i gang. Det er ikke usædvanligt at tabe sig op til et halvt kilo om dagen med denne slankekur.
Dette er en stor portion og det er ikke sikkert du fra starten af kan spise det hele, hvis du spiser det ofte vænner du dig til at spise det hele og fordelen er at du så ikke er sulten igen før frokost, ingen behov for mellemmåltider. Prøv at se om du kan få spist din morgenmad indenfor en halv time efter du står op.
Hvis ikke man er så meget til linser kan man også bruge brune eller hvide bønner. Og det samme hvis ikke man er til bønner kan man bruge rosenkål og spinat. Det vigtige er bare at man får nogle grøntsager samt enten linser eller bønner.
De grønne linser skal være kogte, de kan med fordel koges i forvejen og gemmes i køleskabet. Kolde linser er kedelige så giv dem lige en tur i mikroovnen – eventuelt sammen med de grønne bønner, hvis de er frosne.
Æggene arrangeres sammen med linserne og bønnerne på en tallerken. Det er op til dig selv om du er til kogte æg eller scrambled æg.
Drik en masse vand dertil (ingen juice eller mælkeprodukter, læs mere hvorfor det ikke er så godt på vores hjemmeside)
Følg med på Google+

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?