- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3930
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2009
- 3 stk
- Fersken
- 3 tbsp.
- Vermouth, tør
- 1 tsk.
- Sennep
- 1 tsk.
- Estragon, frisk
Denne puré er rigtig lækker til mange retter. Prøv for eksempel til kylling.
Læg fersknerne i kogende vand i tre kvarter. Så kan du gnide skindet af. Fjern stenene og hak frugtkødet. Bland det med vermouth, sennep, lidt salt og peber og hakket frisk estragon. Hæld det i en serveringsskål og stil den kølig i en timer. Server.
Rigtig god fornøjelse med den!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.