- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 4207
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 25, 2011
Appelsinerne pilles og filliteres – så der ikke er noget af det hvide eller den tynde hinde tilbage- appelsinstykkerne skal være i mundrette stykker. Makronerne lægges i en dyb tallerken med lidt kirsebærvin – ønsker man ikke at bruge spiritus, kan man hælde den saft, der træder ud af appelsinerne op i en tallerken/skål og bruge den i stedet til at udbløde makronerne i. Cremen laves som opskriften på pakken foreskriver- dog bruges der ca 1-1½ dl mindre mælk end beskrevet. makronerne lægges i et lag i bunden af en glasskål, dernæst et lag appelsiner og til sidst et lag creme, sådan fortsættes der til skålen er næsten fuld, slut med et tyndt lag creme og pynt til sidst med flødeskum. – En frisk og lækkerer dessert.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.