Appelsintrifli

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Dessert
Visninger
4030
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Appelsin/appelsiner
1 l
Sødmælk
5 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
30 stk
1 pose makroner
2 dl
Evt kirsebærvin til opblødning af makronerne

Appelsinerne pilles og filliteres – så der ikke er noget af det hvide eller den tynde hinde tilbage- appelsinstykkerne skal være i mundrette stykker. Makronerne lægges i en dyb tallerken med lidt kirsebærvin – ønsker man ikke at bruge spiritus, kan man hælde den saft, der træder ud af appelsinerne op i en tallerken/skål og bruge den i stedet til at udbløde makronerne i. Cremen laves som opskriften på pakken foreskriver- dog bruges der ca 1-1½ dl mindre mælk end beskrevet. makronerne lægges i et lag i bunden af en glasskål, dernæst et lag appelsiner og til sidst et lag creme, sådan fortsættes der til skålen er næsten fuld, slut med et tyndt lag creme og pynt til sidst med flødeskum. – En frisk og lækkerer dessert.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?