Kyllingesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1266
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Porre
1 1/2 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1 1/2 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
4 tbsp.
Parmesan, frisk
2 stk
Kyllingebryst, filet
250 g
Spinat, helbladet, frossen

Skær kyllingekødet i terninger. Snit porren fint. Kom de to ting sammen med risen i en gryde. Hæld halvdelen af bouillonen i gryden og bring det i kog. Lad det koge i et kvarter under låg ved svag varme. Skyl og rens spinaten, riv den evt i mindre stykker. Bland det i gryden med resten af bouillonen. Lad det koge fem minutter mere. Smag til med salt og peber og drys med parmesan ved servering.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?