- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 17120
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 16, 2011
- 250 g
- Champignon
- 2 dl
- Creme fine 7%
- 125 g
- Bacon i skiver
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 1/2 dl
- Bouillon, Svinekød
En god klassikker, der også kan laves nogle timer i forvejen.
Efter mørbraderne er pudset skal de skøres i ca. 3 cm. tykke bøffer – hvis det er frosne mørbrader er det lettere at skære dem inden de er helt optøet.
Svits bøfferne i gryden. Læg dem derefter på en tallerken.
Svits de hakkede løg og læg bøfferne tilbage igen. Krydr med paprika, salt og peber. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré og bouillon. Lad retten simre ved svag varme under låg i ca. 15 min.
Skær baconen i mindre stykker og steg dem på en tør pande. Tilsæt cocktailpølserne og lad dem stege i kort tid sammen med baconstykkerne. Læg baconstykkerne og pølserne på en tallerken.
De rengjorte og skiveskårene champignon kommes på pande. Hvis der ikke er nok fedtstof fra baconstegningen tilføres en lille smule margarine. Steg for god varme indtil det meste af væden er væk.
Tilsæt, bacon, pølserne og creme fine i gryden og lad det små koge nogle min. Smag til.
Pynt med persille og server lige fra gryden.
Tilbehør: Ris eller kartofler og eventuelt lidt mango chutney
Hej
Hej Lilli
Det var ikke noget særligt
Det er jo nok et spørgsmål om
Hej Lilli!!
Er det bare mig, eller skal
Hej Kristina
For at friske denne