Pasta med gorgonzola

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2166
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Pasta - skruer, penne
1 dl
Bouillon
70 g
gorgonzola
200 g
Spinat
1 dl
Fløde 9 %
Pasta med gorgonzola

Kog pasta efter anvisning.
Optø spinaten i en pande. Hæld bouillon(gerne grønsags), fløde og gorgonzola i små tern i panden og smelt/varm i 10min cirka.
Hæld over den kogte pasta og bland.
Meget let og meget billig ret 🙂


2 comments

  1. Anonym sagde på marts 4, 2012

    Man kan Sagtens blande 1

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på marts 7, 2012

    Skal det være kødløs, så prøv

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?