- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 2935
- Pris pr. Portion
- 7.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 2, 2012
- 500 g
- Hvedemel
- 50 g
- Bagegær
- 1 tbsp.
- Solsikkeolie
- 3 dl
- Vand
- 1 1/2 tsk.
- Salt, groft
9 stk.
Opløs gæren i håndlunken vand
Tilsæt de øvrige ingredienser
Form dejen til boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir
Lad bollerne hæve… ca. til dobbelt størrelse
Pensel med et sammenpisket æg… eller olie, kaffe, vand…
Kværn groft salt og peber på toppen
Bollerne sættes i en 250g forvarmet ovn i ca. 15 minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.