Madopskrifter - Find opskrift på aftensmad
  • Forside
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert
    • Bagværk
    • Buffet
    • Morgenmad / Brunch
    • Lunch
    • Drink
    • Madpakke
    • Natmad
    • Tilbehør
  • Tøm dit køleskab
  • Blog
  • Top 10
    • Top 10 visninger
    • Top 10 anmeldelser
  • Nyhedsbrev
a

Opret konto

CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

Log ind

    • Opret konto
    • Bestil ny adgangskode
CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

  • Kylling-pie

    • Piaa
    • Hovedreta
    • Let
    • a
    • 5491
    Previous Next
         0Stemmer
      Kylling: Kyllingen gnides med salt, peber og basilikum. Brunes. Piskefløde og bouillon hældes ved. Steges i 45 minutter... og befris for skind og ben. Plukkes i mundrette stykker.Champignonstuvning: Champignonerne svitses i margarine, opbages med mel. Spædes med sky fra kyllingen til en tyk stuvning. Evt. salt og peber.Fars: Det hele røres sammen. I et ildfast fad lægges først halvdelen af farsen, så kyllingen, champignonstuvningen og den anden halvdel af farsen. Til slut et låg af butterdej... der snittes med en kniv, og pensles med et pisket æg. Bages i en time ved 200g. Serveres med salat og brød.        
    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/kylling-pie/
    INSTAGRAM

    Kommentarer

    1:00
    2:00
    0.00 kr.
    5

    Ingredienser

    1
    dl
    Fløde 38 %, Piskefløde
    400
    g
    Oksekød, middelfedt
    1
    stk
    Æg
    2
    tbsp.
    Hvedemel
    1
    stk
    Løg eller zittauerløg
    2
    tbsp.
    Hvedemel
    30
    g
    Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
    2
    dl
    Kyllingefond/Hønsebouillion
    250
    g
    champignon
    1
    stk
    Æg
    1
    stk
    Butterdej rulle fra køledisken
    1
    stk
    Kylling
    1
    dl
    Fløde 38 %, Piskefløde
    30
    g
    Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
    1
    l
    Boullion hønse
  • Kylling-pie Banana bread on a plate   Kylling: Kyllingen gnides med salt, peber og basilikum. Brunes. Piskefløde og bouillon hældes ved. Steges i 45 minutter... og befris for skind og ben. Plukkes i mundrette stykker.Champignonstuvning: Champignonerne svitses i margarine, opbages med mel. Spædes med sky fra kyllingen til en tyk stuvning. Evt. salt og peber.Fars: Det hele røres sammen. I et ildfast fad lægges først halvdelen af farsen, så kyllingen, champignonstuvningen og den anden halvdel af farsen. Til slut et låg af butterdej... der snittes med en kniv, og pensles med et pisket æg. Bages i en time ved 200g. Serveres med salat og brød.         Prep Time: 1:00 Total time: 2:00 Servings: 5
  • SUNDHEDSFORMIDLERNES OPSKRIFTER

    Grov squash-pizza

    Grov squash-pizza

    Opskriften giver to pizzaer med ca. 8 stykker i hver pizza.   Pizzabunde: Rør vand og gær sammen Tilsæt salt og olie Bland meltyperne i en skål f

    Læs mere
    4174 visninger
    Koldhævede frugtboller

    Koldhævede frugtboller

    Om aftenen: Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt A38 og sirup. Tilsæt grahamsmel, solsikkefrø og havregryn. Til

    Læs mere
    5816 visninger
    Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

    Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

    1. Tænd ovnen på 170 grader
    2. Rens kyllingen indvendig og gnid den med salt og peber både indvendig og udvendig. S&ae

    Læs mere
    1779 visninger
    Se flere

    OPSKRIFTER AF MESTERKOKKEN

    Frisk pasta med tomatsauce

    Frisk pasta med tomatsauce

    Skinke vendes rundt på en varm pande i lidt olivenolie, evt. sammen med et hakket løg og hvidløg, eller chili efter smag. En dåse hakkede tomater

    Læs mere
    605 visninger
    Glaseret skinke

    Glaseret skinke

    Kog skinken i letsaltet vand en halv time per kilo den vejer. Lad den herefter trække en halv time i kogevandet. Anvendes en skinke, som er er kogt,

    Læs mere
    5963 visninger
    Safranris

    Safranris

    Safranris Safranris passer til mange retter, især fra det asiatiske køkken. 1) Hak skalotteløg fint. Kom dem i en gryde med lidt smør og steg dem

    Læs mere
    1743 visninger
    Se flere

    Følg os rundt omkring på nettet

    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/kylling-pie/
    INSTAGRAM
    © 2009-2019 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbehodes | Vild Med Mad's
    • brugerbetingelser
    • Information om Vild Med Mad