Kylling-pie
Kylling: Kyllingen gnides med salt, peber og basilikum. Brunes. Piskefløde og bouillon hældes ved. Steges i 45 minutter... og befris for skind og ben. Plukkes i mundrette stykker.Champignonstuvning: Champignonerne svitses i margarine, opbages med mel. Spædes med sky fra kyllingen til en tyk stuvning. Evt. salt og peber.Fars: Det hele røres sammen.
I et ildfast fad lægges først halvdelen af farsen, så kyllingen, champignonstuvningen og den anden halvdel af farsen. Til slut et låg af butterdej... der snittes med en kniv, og pensles med et pisket æg. Bages i en time ved 200g.
Serveres med salat og brød.
Ingredienser
1
dl
Fløde 38 %, Piskefløde
400
g
Oksekød, middelfedt
1
stk
Æg
2
tbsp.
Hvedemel
1
stk
Løg eller zittauerløg
2
tbsp.
Hvedemel
30
g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2
dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
250
g
champignon
1
stk
Æg
1
stk
Butterdej rulle fra køledisken
1
stk
Kylling
1
dl
Fløde 38 %, Piskefløde
30
g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1
l
Boullion hønse
Kylling-pie
Kylling: Kyllingen gnides med salt, peber og basilikum. Brunes. Piskefløde og bouillon hældes ved. Steges i 45 minutter... og befris for skind og ben. Plukkes i mundrette stykker.Champignonstuvning: Champignonerne svitses i margarine, opbages med mel. Spædes med sky fra kyllingen til en tyk stuvning. Evt. salt og peber.Fars: Det hele røres sammen.
I et ildfast fad lægges først halvdelen af farsen, så kyllingen, champignonstuvningen og den anden halvdel af farsen. Til slut et låg af butterdej... der snittes med en kniv, og pensles med et pisket æg. Bages i en time ved 200g.
Serveres med salat og brød.
Prep Time: 1:00 Total time: 2:00 Servings: 5

Kommentarer