wokgryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1466
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Wokgrøntsager (pose)
400 ml
Kokosmælk
3 tsk.
Karrypasta
900 g
Frosne blandede grøntsager
1 dl
Soya
500 g
kalkunkød i tern

Kalkunkødet skæres i tern og lægges i en skål for at trække i et par timer
Karrypastaen brændes af i en wokgryde og kalkunternene svitses kort tid til kødet er hvidt
Derefter kommes grønsagerne over og varmes op til det koger let
Så kommes kokusmælken i og det gennemvarmes ca ½ time
Velbekommen

4 comments

  1. Den ukendte kok sagde på marts 1, 2012 Svar

    Hvad skal kalkunkødet trække

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 1, 2012 Svar

    Kalkunkødet kan trække i en

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på marts 1, 2012 Svar

    ;-D Det er jeg klar over…

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på marts 1, 2012 Svar

    soya og olie blandes sammen

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?