- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2072
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 1, 2012
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Wokgrøntsager (pose)
- 400 ml
- Kokosmælk
- 3 tsk.
- Karrypasta
- 900 g
- Frosne blandede grøntsager
- 1 dl
- Soya
- 500 g
- kalkunkød i tern
Kalkunkødet skæres i tern og lægges i en skål for at trække i et par timer
Karrypastaen brændes af i en wokgryde og kalkunternene svitses kort tid til kødet er hvidt
Derefter kommes grønsagerne over og varmes op til det koger let
Så kommes kokusmælken i og det gennemvarmes ca ½ time
Velbekommen
Hvad skal kalkunkødet trække
Kalkunkødet kan trække i en
;-D Det er jeg klar over…
soya og olie blandes sammen