Red & White Dynamite

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
1440 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
17
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Red & White Dynamite

En lækker og velsmagende vaniljebudding med flot rødt hindbærlåg.
Læg husblassen til buddingen i blød i rigeligt koldt vand.
Bland piskefløde, mælk, sukker og vaniljekorn i en gryde… og varm det op til kogepunktet.
Tag gryden af varmen og smelt den udblødte husblas i den lune væske.
Fordel væsken i 4 glas… lad dem stå på køkkenbordet i 10 minutter, inden de sættes i køleskabet. Sættes de for hurtigt i køleskabet, stivner husblassen for hurtigt og det resulterer i trevler.
Lad buddingen stivne helt før hindbærlåget tilberedes.
Læg husblassen til hindbærlåget i blød i rigeligt koldt vand.
Blend de optøede hindbær med vand til en jævnt flydende masse.
Hæld hindbærmassen gennem en sigte, så kernerne tilbageholdes.
Tilsæt sukker og kog saften godt op i en gryde.
Afkøl saften en smule og tilsæt den udblødte husblas.
Hæld saften over buddingen, lad stå i 10 minutter og sæt så i køleskabet, til desserten er helt stivnet.Husk:
Frosne bær skal altid dyppes i kogende vand på grund af bakterier. Så skal du bruge bær til pynt… køb friske bær og skyld dem grundigt før brug.Tips:
1 stang vanilje kan erstattes af 2 tsk. vaniljesukker.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?