Den moderne fødekæde

Et større kontor i en storby hyrer fem kannibaler til at foretage forskellige administrative opgaver. Chefen på kontoret er godt nok til skeptisk ved ansættelsen og siger derfor til dem: ”Vi vil give jer god løn og gode frynsegoder, blandt andet vil der dagligt blive serveret flere måltider i kantinen. Så lad jeres nye kollegaer være i fred”. Det lover kannibalerne, at de selvfølgelig nok skal.

De første uger forløber fint, og kannibalerne finder sig godt til rette i deres nye jobs. Men pludselig en eftermiddag kommer chefen stormende hen til dem og råber: ”Der mangler en sekretær! Hvem af jer har spist vores sekretær?”

Kannibalerne kigger rundt på hinanden, ryster på hovederne, og sværger at de ikke har haft noget med det at gøre. Da chefen går derfra, spørger den ældste af kannibalerne de fire andre: ”Okay, hvem af jer har faktisk gjort det?”

”Jamen… okay, det var mig. Jeg gjorde det”, svarer en af de andre kannibaler brødebetynget.

”Åh, din store åndsamøbe!”, udbryder den ældste. ”Nu har vi i flere uger spist mellemledere, projektledere, afdelingsledere uden at nogen har bemærket noget, og så skulle du absolut spise en sekretær!”.

Kategorier:

Vi samarbejder med

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?