Vandbakkelser

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Visninger
4267
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
80 g
Smør, saltet
2 dl
Vand
3 stk
Æg
100 g
Hvedemel
Vandbakkelser

Varm ovnen op til 200 grader
I en gryde bringes vand og smør i kog
Tilsæt samlet melet og rør det godt sammen til dejen er blank og slipper ske og gryde
Gryden tages af varmen og dejen damper lidt af
Pisk æggene i et ad gangen
Dejen placeres med spiseskeer på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er god afstand mellem portionerne
Bag vandbakkelserne i 20-30 minutter i midten af ovnen – ovnen må ikke åbnes det første kvarter
For at teste om de har fået nok tages en af vandbakkelserne ud. Hvis den falder sammen har de ikke fået nok
Til fyld kan eksempelvis bruges en vanillefromagecreme eller moccacreme




En kommentar

  1. Anonym sagde på marts 6, 2015

    Hvordan bager jeg en

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?