- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert - Visninger
- 4267
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 80 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Vand
- 3 stk
- Æg
- 100 g
- Hvedemel
Varm ovnen op til 200 grader
I en gryde bringes vand og smør i kog
Tilsæt samlet melet og rør det godt sammen til dejen er blank og slipper ske og gryde
Gryden tages af varmen og dejen damper lidt af
Pisk æggene i et ad gangen
Dejen placeres med spiseskeer på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er god afstand mellem portionerne
Bag vandbakkelserne i 20-30 minutter i midten af ovnen – ovnen må ikke åbnes det første kvarter
For at teste om de har fået nok tages en af vandbakkelserne ud. Hvis den falder sammen har de ikke fået nok
Til fyld kan eksempelvis bruges en vanillefromagecreme eller moccacreme
Hvordan bager jeg en