Æggekage med fyld

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Lunch
Morgenmad / Brunch
Visninger
4154
Pris pr. Portion
22.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Cherry tomater
1 tsk.
Salt og peber
300 g
Kartofler
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Skummetmælk
5 stk
Æg
3 skive(r)
Rugbrød, fuldkorn
150 g
Bacon i skiver, rå
Æggekage med fyld

Æggekage er nemt og billigt at lave… og med et par skiver rugbrød, en mættende ret.
Svits baconskiverne sprøde… og læg dem på fedtsugende papir.
Skær løget i fine både… og i dette tilfælde kogte kartofler i mundrette stykker. Rå kartofler kan også bruges, men så skal der beregnes en del mere tid på panden.
Start med at svitse løget i baconfedet, til det bliver klart og let blødt.
Tilsæt kartoflerne og skru ned til middelvarme efter 5 minutter.
Pisk æggene med mælken og tilsæt salt og krydderier.
Hæld æggemassen over kartoffel/løg-blandingen… og lad nu æggekagen stå i 20-25 minutter.
Pynt med bacon og tomater… og purløg. (Det havde jeg bare glemt at købe)

2 comments

  1. Anonym sagde på februar 23, 2012 Svar

    i stedet for bacon kan man

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på februar 27, 2012 Svar

    Hej Ole 🙂

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?