Fyldig æggekage

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch
Visninger
3320
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Chiliflager
3 tbsp.
Sødmælk
5 stk
Æg
1/2 tsk.
Salt, groft
2 stk
Kartofler
1 stk
Løg eller zittauerløg
100 g
bacon i tern
100 g
Cocktailpølser
Fyldig æggekage

Steg bacon og cocktailpølser sprødt i en anelse margarine og læg til side.
Steg hakkede løg og kartofler i tern.
Løgene skal være klare og kartoflerne let sprøde.
Pisk imens æg, mælk, salt, peber og chiliflager sammen.
Hæld æggene over kartofler og løg… og skru helt ned for varmen.
Løsn æggekagen rundt i kanten under stegning.
Læg låg på… og lad stå i 5-6 minutter.
Pynt af med cocktailpølser og bacon… og lad yderligere stå i 5 minutter. Æggekagen skal være fast.
Server æggekagen evt. pyntet med tomater og purløg til en god skive rugbrød.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?