- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 1663
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 2 tbsp.
- kakaopulver
- 2 dl
- Flormelis
- 1 tbsp.
- Vand, kogende
- 300 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 6 tsk.
- vanillesukker
- 15 tbsp.
- kakaopulver
- 650 g
- Sukker (melis)
- 9 stk
- Æg
- 1 1/2 tsk.
- bagepulver
- 5 dl
- Hvedemel
Start med at tænde ovnen på 175 grader. Smelt margarinen i en gryde og lad den køle af. Pisk imens æg og sukker luftig. Bland vanillesukker, bagepulver, mel og kakao i en separat skål. Rør det i æggemassen skiftevis med margarinen. Beklæd så en bradepande med bagepapir og hæl dejen heri. Kagen bages på midterste rille i ovnen i 30 min. Lad kagen afkøle og bland ingredienserne til glasuren sammen. Fordel glasuren på den afkølede kage. Når glasuren er tør skæres kagen i passende stykker.
super fantastisk