- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 1948
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 17, 2011
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 150 g
- Philadelphia ost
- 4 stk
- Fine boller
- 1/2 stk
- Agurk
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 bdt.
- Purløg
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 150 g
- Vindruer, uden kerner
- 1/2 l
- Græsk youghurt 10%
- 100 g
- Hakkede valnøddekerner
- 4 dl
- Havregryn
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 1 dl
- Rosiner
- 2 knsp.
- Chilipulver sød
- 4 tbsp.
- Tomatketchup, tilbehør
- 1 dl
- letmælk
- 4 stk
- Æg
- 2 knsp.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 200 g
- Cocktailpølser
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 6 skive(r)
- Rugbrød, mørkt
- 4 skive(r)
- Brie, 45+
- 3 stk
- Hakkede drueagurker
- 4 skive(r)
- Paté hvidløgs
Brunch til to: Start med müslien, smelt sukker langsomt på en pande, tilsæt vanille og lidt rapsolie Hæld havregryn og valnøddekerner på. Ristes af ved medium varme, rør i grynene hele tiden, de bliver hurtigt mørke. Hæld på bagepapir, og afkøl blandingen. Smuldres bagefter, og der blandes evt. rosiner i, eller tørret frugt.
Rør græsk youghurt med vanille sukker, og hæld i små skåle. Halver druerne og læg på som pynt. Server med müslien ved siden af, til at drysse ovenpå.
Røræg og pølser: Steg coctailpølserne på en pande i lidt olie, til de er gyldne. Hæld i et fad. Pisk æg, mælk, chilipulver og lidt salt. Hæld i en pande med olie, og rør i dem til de ser færdige ud. Hæld ved pølserne i fadet. Dæk med staniol til servering.
Agurke-sandwich: Rør philadelfia-ost med lidt revet hvidløg, hakket purløg en halv revet agurk, presset fri for væde ,citronsaft, et knips salt og peber. Smør blandingen på boller, og halver. Dækkes med film til servering.
Rugbrøds-snitter: Smør rugbrøds skiver med hvidløgspaté, skær dem i kvarte trekanter, og pynt med drueagurk i skiver og rød peberfrugt i små strimler, drys med peber fra kværn, Skær en brie el. camenbert i skiver, og læg på rugbrøds skiver, skær ligeledes i kvarte, og pynt af med rød peberfrugt og peber fra kværn. Ellers bruger man bare ens favorit pålæg til de små snitter.
Hvis man har chokolade kage tilovers fra dagen før kan man også servere dem, skåret i små stykker.
Server brunchen med vindruer el. melon og f.eks. tomatjuice m. lidt sellerisalt, eller almindelig frugt juice, og kaffe eller the.
Se min opskrift på hurtig rugbrød: https:/hurtigt-rugbroed-4412/ og opskrift på fine boller: https:/fine-boller-4343/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.