- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Visninger
- 3069
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
Smuldr kiksene og bland dem med 0,5 dl sukker, smør og mandelflager
Pres det ned som bund i en springsform
Bland flødeost, æg, 4 dl sukker, vanillesukker, saften af en citron, mandelessens og rom sammen
Læg massen ovenpå kiksebunden
Varm ovnen op til 165 grader og bag ostekagen en til halvanden time – den skal være gylden og stikkes en kniv eller kødpind ned i kagen skal der ikke sidde noget på den
Sluk for ovnen og lad ostekagen stå i ovnen endnu 20 minutter
Ostekagen må ikke tages ud af formen før den er helt kold
Pisk fløden og bland den med creme fraiche og flormelis
Server ostekagen med en klat af cremen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.