Frikadeller

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Madpakke
Natmad
Visninger
60
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
3 tbsp.
Hvedemel
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Skummetmælk
1/2 dl
Vand
1 stk
Æg
Frikadeller

Alt… undtagen salt… røres sammen til en lind fars.
Bagefter tilsættes salt, og farsen røres “sej”.
Lad hvile i mindst ½ time.
(Tilsæt evt. mere væske efter temperament)
Vendes hurtigt på en glohed pande m. en anelse margarine , hvorefter der skrues ned for varmen, og der steges yderligere i 5 minutter på hver side.
Skallen skal være knasende… og “indmaden” blød og saftig.Serveringsforslag:

Pandesovs og nye kartofler

Frikadeller med stuvet hvidkål

Hjemmelavet delle-burger

Frikadelle madder til madpakken

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?