Den gode morgen starter med en smoothie

smoothies
Smoothie
Smoothie

En god start på dagen, kan være med en lækker morgensmoothie. Smoothies kan laves på mange forskellige måder, og du er sikkert stødt på hundredvis af forskellige opskrifter herom. En god tommelfingerregel er altid at lave din smoothie simpel, men lækker.

Lidt men godt

Undgå at mixe for mange slags grønsager og frugt sammen i en portion.

Hellere lav flere forskellige varianter, med fokus på én central ting. Det kan være den grønne, den vitaminrige, detox-versionen, eller en helt fjerde skin-boosteren som bliver smoothiens omdrejningspunkt.

Smoothies kan medvirke til at styrke immunforsvaret – og generelt medvirkende til en sundere livsstil.

Ønsker man at kunne lave de bedste smoothies, kræver det naturligvis en blender som kan mixe hårde og bløde genstande sammen i en lækker og cremet konsistens. Læs mere om valg af blender i næste afsnit.

Valg af blender

Er man ikke bekendt med hvilke blendermodeller man skal gå efter, er det altid en god idé at foretage noget research forinden. I princippet er blenderen en meget simpel maskine, men der er stadigvæk stor forskel kvaliteten – og selve oplevelsen. Kig altid på motor, kniv, plast og størrelse.

En blender skulle gerne holde i mange år, men vigtigst, levere det resultat som forventes. Det handler tit om blenderens motorevne – jo stærkere den er – jo mere kan den også klare. De bedste blendere på markedet, kan sågar lave nøddesmør og lignende ud af mandler.

Smagen af dette er helt fantastisk og kan bruges i mange forskellige henseender.

Uundværlig i din morgenrutine

Har man først investeret i en ordentlig maskine, bliver den næsten uundværlig i din morgenrutine. I princippet er det kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave. Vil man gerne blive lidt klogere på hvilken blendermaskine, der bedst egner sig til ens eget individuelle køkken, har det danske forbrugermagasin bedste10 udarbejdet en blendertest 2018.

Du kan med fordel læse denne, for at blive klogere på hvilen blender der bedst indfrier dine behov.

Hvad kan jeg bruge i min smoothie?

Nogle af de mest brugte grøntsager, bær og frugter er: Banan, Avocado, Jordbær, Blåbær, Hindbær, Spinat, Selleri, Citron, Ingefær, Mango, Ananas m.fl. Man kan med fordel også anvende peanutbutter, honning, proteinpulver eller lignende for at give sin smoothie konsistens, sødme eller næring.

Det gode ved smoothies, er også at de nemt kan tages med på farten, hvis man eksempelvis bruger offentlig transport, eller blot ønsker at bruge det som en delikat snack til arbejdet senere.

 

 

 

 

Kategorier: Blog

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?